Academy

Ben je geïnspireerd geraakt en klaar om je eerste stappen in de decoratieve wereld te zetten? Of ben je als vakman toe om je al bestaande kennis en ervaring uit te breiden? Bekijk dan onderstaande trainingen, data en vraag snel meer informatie over de betreffende training aan via het contactformulier.

Decorating Basics (1 dag)

Onze 1-daagse Introductie training. Ideaal voor een eerste kennismaking met de prachtige producten van Novacolor. In deze training maken we 7 samples die een goede indruk geven op de vele mogelijkheden van decoratieve afwerkingen. De gemaakte samples mogen jullie mee naar huis nemen. Training is inclusief koffie, thee en een overheerlijke lunch.

8 december 2023 (5 plaatsen vrij)

[Vraag meer info of reserveer gelijk]

Decorating Basics (2 dagen)

In deze Introductie training gaan we iets verder met onze afwerkingen. We gaan 8 samples maken met meer structuur en details. Toegankelijk zodat je deze training zonder veel ervaring toch goed kan volgen, maar het niveau van de details ligt wel hoog. We gaan meer in op de voordelen en mogelijkheden van de gebruikte materialen en je stalen mag je meenemen naar huis om aan je potentiële klanten te laten zien. Training is inclusief koffie, thee en 2 dagen een heerlijke lunch.

9&10 november 2023 (7 plaatsen vrij)

[Vraag meer info of reserveer gelijk]

Metallics&Paints (1 dag)

Deze 1-daagse training is helemaal gericht op afwerkingen voor professionals zonder ervaring met de spaan. We gaan 8 samples maken met decoratieve verftechnieken waar het gebruik van kwasten en sponzen centraal staan.  De populairste metallics en kalkverven worden behandeld. deze training is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

27 oktober 2023 (8 plaatsen vrij)

[Vraag meer info of reserveer gelijk]

Wall2Floor Advanced (1 dag)

Heb je al enige ervaring met betonlooks maar wil je je skills uitbreiden?? Dan is deze 1-daagse training ideaal voor jou. Maak kennis met onze Wall2Floor. Een compleet, waterdicht betonlook systeem. De hele opbouw en decoratieve mogelijkheden komen aan bod inclusief de nieuwe Wall2Floor Metal en Wall2Floor Waterproof op epoxybasis. Na deze leuke en informatieve training kan je 4 stalen meenemen. Training is inclusief koffie, thee en een heerlijke lunch.

24 november 2023 (5 plaatsen vrij)

[Vraag meer info of reserveer gelijk]

The art of Novacolor (2 dagen)

Onze 2-daagse “Specials” training waarin we het uiterste uit de materialen gaan halen. Deze training is ontwikkeld voor de meer ervaren verwerker. We gaan structuur maken, blenden, werken met stencils, echt vloeibaar metaal verwerken en onze welbekende marmerimitatie mag natuurlijk niet ontbreken. Na 2 dagen kan je 8 prachtige samples mee naar huis nemen waar je vele potentiële klanten mee zal verbazen. Deze training is inclusief koffie, thee en 2 dagen een heerlijke lunch.

12&13 oktober 2023 (4 plaatsen vrij)

14&15 december 2023 (6 plaatsen vrij)

[Vraag meer info of reserveer gelijk]

Laat je verbazen door de oneindige mogelijkheden en vele voordelen van decoratieve afwerkingen en boek nu jouw plaats voor een training aan de leukste Academy van Nederland!

Introductie

The Art of Novacolor

Onze partners